Sterilizează-ți câinele! E în beneficiul tuturor și nu riști amenzi uriașe!

Sterilizează-ți câinele! E în beneficiul tuturor și nu riști amenzi uriașe!

Zilele trecute, Primăria Giurgiu a găzduit o altă întâlnire de lucru în cadrul campaniei “Sterilizează-ți câinele!” în cadrul căreia reprezentanții instituțiilor publice implicate au stabilit modul de lucru pentru săptămâna viitoare când vor fi inițiate controale la deținătorii animalelor.
➡️Vă reamintim că la inițiativa primarului municipiului, Adrian Anghelescu, a fost demarată o amplă campanie de informare “Sterilizează-ți câinele! E în beneficiul tuturor și nu riști amenzi uriașe!” ce a debutat pe 4 iulie și a cuprins spoturi radio, tv, pliante și postări pe social media, cu un impact deosebit de mare.
➡️În perioada ce urmează, campania va continua pe toate canalele media, în paralel cu acțiunile de verificare, scopul fiind acela de a-i conștientiza pe cetățeni cu privire la importanța sterilizării și a efectelor abandonului puilor în stradă.
➡️Conform legii, toți câinii cu stăpân, fără valoare chinologică (fără pedigree), trebuie să fie microcipați și sterilizați, amenzile fiind cuprinse între 5.000 și 10.000 lei pentru nemicrocipare și între 5.000 și 12.000 de lei pentru nesterilizare.
➡️După cum se știe, Primăria Giurgiu este responsabilă de gestionarea câinilor fără stăpân de pe raza municipiului și administrația locală alocă lunar sume considerabile pentru capturarea și adăpostirea câinilor, iar scopul principal al acestei campanii este responsabilizarea cetățenilor deținători de animale.

Ultima modificare: 08.09.2023 – 12:54 de către Administrator

Anteriorul Eveniment de inaugurare a zonei de agrement adiacentă Parcului Tineretului

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.